2015. március 30., hétfő

Folyékony korrektor nők és Férfiak* részére - Jelenlegi ára: 18 799 Ft

Folyékony korrektor nők és Férfiak részére - CSÚCSMINŐSÉGŰ* TERMÉK!
Kiemelkedően koncentrált összetételének köszönhetően a legmakacsabb sötét foltokat és elszíneződéseket is eltávolítja, így egyenletes és ragyogó bőrtónust eredményez. 15 ml.
Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Korrektor összetételét úgy alkották meg, hogy a legmakacsabb sötét foltokat és elszíneződéseket is eltávolítsa. Ez a reggel és este egyaránt használható, koncentrált összetételű termék mindössze két óra alatt mélyen behatol a bőr leginkább érintett rétegeibe, ahol alig 24 órán belül megkezdi a melanintevékenység csökkentését. * Az eredmény: mérhetően világosabb és ragyogóbb bőr, egyenletes bőrtónus és fokozott ragyogás.  
*Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Power System- Hatékony bőrápoló rendszer részeként használva.
Gyors és bizonyított eredmények. A vizsgálatban résztvevők 82%-a szerint alig 4 hét alatt csökkent a hiperpigmentáció megjelenése.
Hatékony összetétel a makacs öregedési foltok ellen. A vizsgálatban részt vevő hölgyek 97%-ának bőre láthatóan világosabb, ragyogóbb lett 12 hét alatt.
Fokozott ragyogás. A bőrfelület mélyebb rétegeiben ható Korrektor nyugtatja és hidratálja a bőrt, valamint a színhibák kezelésével hozzájárul a kívül-belül sugárzóbb megjelenésű és érzésű bőr eléréséhez.
A gyöngy protein, a vörös alga, a zöldborsó-kivonat és az európai szilva együttesen halványítják a bőrt, és kíméletesen korrigálják a bőrtónus egyenetlenségeit. Az ARTISTRY által kidolgozott, fejlett 3D Technológia szállítórendszer gondoskodik arról, hogy ezek a hatékony összetevők (a hidratáló és bőrnyugtató összetevőkből álló, speciális keverékkel együtt) eljussanak a bőrfelület mélyebb rétegeibe, ahol a leghatékonyabban fejthetik ki hatásukat.  
Vigye fel az ujjai hegyére, majd masszírozza óvatosan a sötét foltokra, szeplőkre és elszíneződésekre!
Az optimális hatás érdekében reggel és este, a Halványító eszencia után, és a Halványító arckrém előtt használja.
A kiszállítások ára a vevő igényeinek figyelembevételével történik.  : -)
Személyes átvételt elsősorban az Arany János utcai Metrómegállótól 1 percre levő lakcímemen vállalok,
de megfelelő indok esetén igyekszem rugalmas lenni.  : -)



Jelenlegi ára: 18 799 Ft

Az aukció vége: 2015-04-19 21:35
. Folyékony korrektor nők és Férfiak* részére - Jelenlegi ára: 18 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése